Charakteristika kávy: rakytník, rebarbora, agáve
Příprava: vhodná zejména na espresso nebo jako plnější filtr
Oblast: Buzira
Farma: Yanza
100% arabica red bourbon
Zpracování kávy: promyté
Nadmořská výška: 1750 - 2000 m.n.m.
Popis: V nadmořské výšce kolem 2000 m.n.m. na severu
Burundi leží oblast Buzira, kde se nachází farma Yanza. Majitel farmy
Salum Ramadhan je jediným kávovým producentem v zemi, který vlastní své
farmy a promývací stanice. Spolupracuje s velkým množstvím okolních
farmářů čítajícím až 8,700. Jeho cílem je stálé zlepšování kvality jeho
kávy, do nějž se nebojí investovat. Proto jsme se rozhodli i my jeho
produkci podpořit.
Balení: 250g nebo 1kg, zrnková káva
Nejlepší chuti dosáhnete do 30 dnů od pražení kávy.
Cena včetně DPH