Charakteristika kávy: slaný karamel, hruškové chutney, mandle v hořké čokoládě
Příprava: ideální na espresso nebo moka konvičku
Oblast: Kayanza
Farma: Sehe
100% arabica red bourbon
Zpracování kávy: naturální
Nadmořská výška: 1700 - 2100 m.n.m.
Popis: Celá kávová produkce Burundi je rozdělena
mezi dva hlavní hráče. Salum Ramadhan je jediným nezávislých producentem
kávy z Burundi, vlastní farmu a čtyři promývací stanice. Spolupracuje s
velkým množstvím okolních farmářů - promývací stanice Sehe zpracovává
kávu od téměř 1700 malých farmářů, kteří třešně ručně sbírají. Poté jsou
zralé třešně převezeny na stanici, kde jsou sušeny 2 až 4 dny ve stínu a
dalších 10 dní na přímém slunci.
Balení 250g nebo 1kg, zrnková káva
Nejlepší chuti dosáhnete do 30 dnů od pražení kávy. Doporučení, jak správně kávu skladovat, se dočtete zde.
Cena včetně DPH